Sky City!

Idag står vi och säljer i Sky City mellan kl 10-17, vi står även imorgon samma tider. Ni är varmt välkommna! 










Wenngarn slott!

Vi står nu i Wenngarn slott och säljer massa grönsaker, bivaxljus, Marmelad och massa annat! 

Ni är varmt välkommna mellan kl 10-15. 
















Inlagda rödbetor!

Vi har nu gjort vår egna inlagda rödbetor och såklart så är rödbetorna från våran mark. Burken kommer att ligga på 50kr/st. 







Inlagd lök!

Vi har även gjort inlagd lök av våran egen lök från marken. Vi kommer att sälja den för 30kr/st. 

*Vi kommer att sälja våran saker i Sky City den 30/September och 1/oktober mellan kl 10-17. 










Bivaxljus!

Vi gör även bivaxljus, vi har olika former på dem. Tomen och spiralen ligger på 20kr/st, kotten ligger på 15kr/st och ägget ligger på 10kr/st. 


















Rabarbermarmelad!

Vi har gjort massor av marmelad denna säsong. Nu har vi gjort Rabarbermarmelad som kommer att kosta 40kr/st, det kostar alla marmelad som vi har. 

Vi kommer att stå i Wenngar slott nu i helgen, mellan klockan 10-15 både lördag och söndag. Ni är välkommna då och köpa. 
















Inlagd gurka!

Idag har vi gjort inlagd gurka där gurkan och dill är från fältet. Vi kommer att sälja inlagd gurkan bland annat i Sky City skördefest och Wenngarn slott skördefest. Burken kommer att ligga på 50kr/st. 
Ni är såklart välkommna att köpa det också i Husby Ärlighundra där vi äger plats. 


















Våran fina potatis!

På bilden ser vi Alaulddin Al-qaysi som har bland annat plockat en hel stor låda av mandelpotatis ute på fältet, det var till Valsta skördefesten. 
Tyvärr kunde vi inte ta bilder den dagen 5/9 då många kom direkt och handlade, det var alltså samtidigt som vi lastade ner grönsakerna. Men såklart är vi tacksamma för alla som kom och handlade. 

Vi säljer olika sorters potatis så som Astrix, Rocket, Mandel, Maria och King Edward potatis. Priserna på dem ligger på 20kr för mandelpotatis och 15kr för resten av potatisarna. 





Våra små växthus!

I våra små växthus så äger höstblommor rum, dem är även perenner. Vi har bl.a. Lavandel, höstaster, Salvia, timjan, penningblad, Rudbeckia och mm... 

Allt som vi har i dem två små hus ligger mellan 15-20kr. 










Ny slungad honung!

Här står vi för fjärde gången denna år och slungar hounug, vår kunds absolut favorit honung. 
Honungen säljes på våra skördefester och även om ni kommer och frågar efter den i vår mark! 

Vi säljer honungen i tre olika burkar. Den största som är 1kg ligger på 100kr, mellan burken som är 500g ligger på 50kr och den minsta lilla burken som är 250g kostar 25kr. 
Ni är som alltid välkommna och köpa kundens favorit! 








Hemgjord Marmelad

Vi lagade idag pumpamarmelad och morotsmarmelad, vi kommer att sälja dem i Valsta skördefest som kommer att vara den 5/september. Kom förbi då och köp marmlad och massa annat. Marmeladen ligger på 40kr/burk. 



















RSS 2.0